2011. június 22., szerda

Nézz úgy ki, mint egy na’vi – Avatar kontaktlencse

Nézz úgy ki, mint egy na’vi – csak persze kicsit szolidabb kivitelben


Az utóbbi évek egyik legnagyobb sikere az Avatar volt. Rengeteg rajongója van, hiszen egészen elképesztő módon használták ki a speciális effektek adta lehetőségeket. Mindez persze nem lenne elég a sikerhez, a történet és a színészi játék is tökéletes. Szerintem ez tipikusan olyan film, amit többször is megnéz az ember és mégsem unja meg.
Ezért is örültem, mikor rátaláltam Michelle Phan videójára a neten. Ő az egyik kedvenc sminkesem, szerintem abszolút követhetőek a bemutatói és otthon is tökéletesen ki tudom sminkelni magam a tippjei alapján. Ebben a videóban a na’vi kinézetet próbálja imitálni és sikerül is neki. Nyilván senki nem szeretné teljesen kékre festeni az arcát, kivéve persze ha jelmezes buliba megy vagy valami cosplay rendezvényre. Ebben az esetben a kékre festett archoz elég egy pár aranysárga kontaktlencse. Ha ennél szolidabban szeretnénk utalni a filmre, tökéletes választás Michelle bemutatója. A smink elég erőteljes, a színek élénkek és egyből odavonzzák a tekintetet.
Avatar Kontaktlencse
Az elején a kontaktlencse használatáról is ejt néhány szót, külön figyelmet érdemel a Micimackós lencsetartó :). Személy szerint én azt gondolom, hogy ha már Avatar smink, akkor talán érdemesebb lenne a filmben látható sárgás színű kontaktlencsét használni, egyértelműbb lenne az utalás a filmre és mindenképpen feltűnőbb eredményt érhetünk el a sokkoló kék arcbőr nélkül is.

2011. június 17., péntek

Újabb film tele színes kontaktlencsékkel



Ha nyár, akkor mozi. És persze rengeteg amerikai film mindenféle könnyed témával, mint például a világ megmentése. Amerikában nagyon népszerűek a képregények és már egy csomó szolgált alapjául filmeknek, gondoljunk csak a Batman filmekre vagy a Pókember sikerére. Nyáron kerül mozikba a Zöld Lámpás 3D-ben.
A sztori röviden. A Zöld Lámpások biztosítják a békét az univerzumban akik erejüket zöld gyűrűjükből nyerik. Egyikük egy kényszerleszállást követően meghal a földön és gyűrűjét Hal Jordanre hagyja, egy  vadászpilótára, aki véletlen szemtanúja volt az eseményeknek. Így ő lesz az első emberi zöld lámpás akinek bizonyítania kell rátermettségét és persze meg kell mentenie a földet a gonosztól. A filmben nagy hangsúlyt fektettek a színes kontaktlencsék alkalmazására, több karakternek is különleges színekben csillogó szeme van.
Rögtön itt van Ryan Reynolds karaktere a meghökkentő világoskék kontaktlencsékkel. Az eredeti szemszíne sötétbarna, de egy jó lencsével teljesen elfedték és ugyan látszik, hogy nem ez az eredeti szemszíne, mégis természetesnek hat. Nyáron kimondottan jó a napsütötte bőrhöz.
Hector Hammond már más tészta, ezek a lencsék semmiképpen nem tartoznak a természetes hatást keltők közé. Ragyogó arany színű lencsék, amikkel mindenképpen feltűnést tudsz kelteni. Ragyogó csillogást ad a tekintetednek és egészen biztos, hogy ezekkel nem fogsz észrevétlen maradni.
De ha a kedvenc karaktered Sinestro, Hal Jordan mentora, mindenképpen ragaszkodj a zöld színű kontaktlencsékhez. Célszerű élénk zöld színű lencsét választani, még jobb, ha körben van rajta egy fekete csík. Ez határozottabb kontúrt ad a tekintetednek és jobban rád irányítja a figyelmet. Buliba is ideális, a három közül bármelyik sok rajongót szerezhet neked!


Ryan Reynolds
Solar Blue Kontakt lencse






Hector Hammond
Glimmer Gold Kontakt lencse







Sinestro
Green Eye Kontakt lencse

2011. június 13., hétfő

Smiley Kontaktlencse


Már írtam arról, hogy lassan itt a nyár, lehet UV lencsékkel vadítani. Aki szolidabban szeretné kifejezni a jókedvét vagy egyszerűen nem vágyik UV fényes bulikba, annak sem kell lemondania arról, hogy mindenkivel tudassa a jókedvét.
Mindezt kontaktlencsékkel is ki tudja fejezni, természetesen. Ahhoz már hozzászoktunk, hogy a számítógépen érzelmeinket különböző ikonokkal, smiley-val is közölhetjük. Jó hír mindenkinek, hogy léteznek olyan lencsék, amelyeken különböző mintájú smileyk vannak.
Ahogy a neve is mutatja, általában vidám arcokat helyezhetünk a szemünkre, de vannak mérges, fancsali sőt sikoly smileyk is.
Vásárolhatsz többfélét, és attól függően, hogy éppen milyen kedved van, a kontaktlencséddel is közölheted, hogy milyen hangulatban vagy. Elég rávillantani a barátaidra a tekinteted, azonnal tudni fogják, hogy hogy szóljanak hozzád.





2011. június 5., vasárnap

Twilight színes kontaktlencsék


Sokan kérdezik, hogy milyen kontaktlencsét vegyenek, ha úgy akarnak kinézni mint a Twilight sagaban Cullenék.  
Lehet próbálkozni sárga, arany, piros vagy borostyán színű kontaktlencsékkel, de vannak kifejezetten Twilight kontaktlencsék is. Mivel a film igen lényeges eleme a vámpírok szemszíne, így a Twilight kontaktlencséket is több színűben gyártják.
















Az alap Twilight kontaktlencse arany-sárga színű, részletgazdag mintával, fekete szegéllyel, valósághű árnyékolással.









A New Moon Twilight kontaktlencsék sötétebbek, arany-narancssárga színűek, határozott külső gyűrű foglalja keretbe a mintát. Igazi csábító wamp kontaktlencse.







A Volturi kontaktlencse még sötétebb, egészen vörös kontaktlencse, hasonló mintával mint az előző lencsék. A fekete külső gyűrű miatt nagyobbnak látszik a viselője szeme, ezáltal csábítóbbá válik a tekintet.







Mindközül a leg részletgazdagabb a Twilight Breaking Dawn kontaktlencse. A természetes árnyékolás drámai megjelenést nyújt a szemednek.









Kedvencem  a i-Glow Twilight kontaktlencse amelyik UV-fényben világít, természetes megvilágításban pedig  fénylő sárga színű.

2011. június 2., csütörtök

Színes kontaktlencse nyáron


Lassan beköszönt az igazi nyár, napsütéssel, szerencsésebbeknek hosszú szünettel. De persze akár diák valaki, akár dolgozik, nyáron mindenképpen próbál minél több időt a szabadban tölteni. Aki teheti tengerparton, Balatonnál piheni ki magát, de ha csak munka után sétálunk egy keveset egy parkban már az is pihentető lehet. Óhatatlan, még ha nem is töltünk órákat a napon, hogy a bőrünk sötétebb színre vált.
A barna bőrhöz nyáron kiváló kiegészítő a színes kontaktlencse. Ilyenkor nem kell különleges színekben gondolkozni, érdemes kipróbálni egy pár kék vagy zöld kontaktlencsét.
Világosabb bőrűeknek érdemes a halványabb árnyalatok között válogatni, ha valakinek kreol bőre van válasszon a sötétebb színek közül. Amire érdemes figyelni, hogy próbáljunk a természetes árnyalatok felé menni.
Nap közben a strandon, munkahelyen vagy akár egy kávézóban sokkal feltűnőbb lehet egy világos szempár mint egy piros zombi tekintet. Bár persze az utóbbira is biztosan felfigyelnek, csak nem ugyanazon okokból.