2011. július 31., vasárnap

Fekete Kontaktlencse


Sokan keresik a fekete kontaktlencséket, mert ahogy a ruha divat estén is mondják, a fekete mindig elegáns. A fekete kontaktlencsékkel különösen érdekes hatásokat lehet elérni, mivel a pupilla is fekete, így a feketemintás kontaktlencsék érdekesen kiegészíthetik a pupillát.
Különösen sokan keresik az egész szemet beborító fekete kontaktlencséket, tudnod kell azonban hogy ezeket a lencséket elég nehéz berakni és kivenni. Kezdőknek mindenképpen a hagyományos kontaktlencséket javasoljuk.
Most néhány hagyományos méretű, fekete mintás kontaktlencsével szeretnénk megismertetni, amiket a TerrorEyes gyárt.


Fekete X kontaktlencse. Rögtön az elején a kedvencemmel kezdek, ez a fekete minta úgy néz ki mintha a szemed át lenne húzva. Egy kicsit vicces, egy kicsit félelmetes. 
Nekem nagyon bejön!   








Szuper-aranyos macska kontaktlencse :)  Macskabarátoknak kötelező darab!     

                                            








Ez is cica, csak másképp. Engedd szabadjára a benned rejtőzködő macskát. Ez a klasszikus kontaktlencse megváltoztaja a megjelenésedet, elegáns és titokzatos.









Kártyásoknak! Képzeld el ahogy a pókerpartin az ellenfeledre nézel és azt mondod: - Megadom és emelem! A sikerben biztos lehetsz :)











Csinálj egy igazi sokkoló tekintetet!
A TerrorEyes kontaktlencsék mindegyike speciális magas víztartalmú anyagból van készítve, és ezáltal biztosítja a kényelmes viseletet.










Ez egy figyelemre méltó pepita kontaktlencse, részletgazdag kidolgozású, meghökkentő és elegáns.

Ezek a kontaktlencsék könnyen használhatóak, és kényelmes viseletet biztosítanak egész nap, mivel hidratálva tartja a szemet.

Az alábbi videón láthatod, hogy a kontaktlencse viselés nem bonyolult a berakás csak néhány másodperc.



2011. július 19., kedd

Színes Kontaktlencse Árak

Színes kontaktlencsék vásárlásakor érdemes alaposan tájékozódni, mert akár háromszoros eltérés is lehet ugyanazon termék vásárlása esetén. Ráadásul vannak üzletek ahol ingyenes a házhozszállítás, máshol a postaköltségek a vásárlót terhelik. Ez esetenként 500-1000 Forint plusz költséget is jelenthet, ami a kontaktlencse árához viszonyítva jelentős összeget tesz ki.
Oda kell még figyelni arra is hogy a kontaktlencse milyen élettartamú, a színes kontaktlencsék esetén nem jellemző az egynapos lencse, leginkább 90 napos vagy 1 éves lencsék a legelterjedtebbek.
Az éves lencsék fajlagosan olcsóbbak mint a rövidebb élettartamúak, persze ha adott alkalomra vásárolsz színes vagy mintás kontaktlencsét, felesleges hosszabb élettartamút választani.
A vásárlás során érdemes figyelni arra, hogy a kontaktlencse biztonságos használatához néhány dolgot ajánlatos beszerezni. Ilyen a tárolódoboz, tároló folyadék esetleg csipesz. Különösen érdemes egyben megvenni az egészet, ha a postaköltséget a vevő állja.

A partykontaktlencse.hu -nál vásárolt készlet 17.24 Euróba került
(kb. 4550 Huf). Ingyenes házhozszállítással, tárolófolyadékkal, kontaktlencse tároló dobozzal, 2db Mystic Green kontaktlencsével.

http://partykontaktlencse.blogspot.com/2011/05/szines-kontaktlencse-magyarorszagi.html

A kontaktlencsék a több ezer eurós kézzel festett lencséktől a kb. 10 euro körüli lencsékig terjednek. Az egész szemet elfedő lencsék drágábbak mint a sima kozmetikai lencsék.


Black sclera fekete kontaktlencse, 100 euro alatti áron nem juthatunk hozzá.   :(






A Twilight Saga sztárjainak kézzel festett kontaktlencséit Kevin Crater tervezte és állítólag több mint ezer dollárba került darabja.




Nem kell persze vagyonokat költenünk akkor sem, ha különleges kontaktlencsékre vágyunk, néhány érdekesség a legújabb party kontaktlencsék közül:

Zászló kontaktlencsék drukkereknek, nekünk Magyaroknak jó az Olasz elfordítva.
8 - 21 euro között.


Fantasy kontaktlencsék 8 - 20 euro között.


Gothic-kontaktlencsék 13.74 euro árban

A szegedi Kajak-kenu Világbajnokságra tuti hogy beszerzek egy piros-fehér-zöld kontaktlencsét, aztán hajrá.... hat aranyig meg se állunk!



*

2011. július 13., szerda

Kék Kontaktlencse

Nagyon sok mintás és őrült kontaktlencse létezik, sokan viszont a klasszikus természetes színeket kedvelik. A legkeresettebb kontaktlencse szín a kék és a kék árnyalatai.
Ha természetes megjelenésre törekszel akkor figyelembe kell venned az eredeti szemszínedet, ha az viszonylag világos, szürke, zöld vagy mogyoróbarna, akkor könnyű a helyzeted. Ez esetben a legtöbb kék kontaktlencse megfelelő választás lehet számodra. A legtermészetesebbnek ható a többszínű kontaktlencse (multi-tone), amely egyben megmutatja az eredeti szemszínedet is.


3-Tone Blue Kontaktlencse

Természetesen keverednek a kontaktlencse szinei az eredeti szemszíneddel, különösen akkor előnyös választás, ha a szemed árnyalata közel áll a kontaktlencse színeihez.





Ha a szemed színe sötétbarna vagy fekete akkor egy kicsit nehezebb helyzetben vagy. A természetes hatást sötétebb kék kontaktlencsével érheted el. A világos kontaktlencse is lehet szép és érdekes, de túl sápadt lesz, nem tűnik természetesnek. Megvelelő lehet egy sötétkék kontaktlencse fekete szegéllyel ami segít természetesen beilleszkedni az eredeti színhez.



Glamour Kék Kontaktlencsék

A ColorVue Glamour kontaktlencse jó kiindulási pont ahhoz hogy természetes hatású kék kontaktlencséd legyen ha a szemed színe sötét.





 A kék kontaktlencséket nem csak a fiatalok kedvelik, hanem minden korosztály előszeretettel viseli azokat, sőt a férfiak körében is ez a legnépszerűbb szín. A divat-kontaktlencsék ma már az öltözködés természetes részét alkotják. Ahogy figyelsz arra hogy a ruháid színben menjenek egymáshoz, néhány garnitúra konaktlencsével meg tudod oldani hogy a szemed színe is illeszkedjen az öltözékedhez.

Magam részéről mindig is a vadabb kontaktlencséket kedvelem, de persze van a kék kontaktlencsék között is kedvencem.


Aqua Cat Kontaktlencsék

Ez a kontaktlencse tipus ötvözi a természetes színt az extrém megjelenéssel. Szolídabb bulikban is lehet viselni, ha ezt hordod biztosan kitünsz a társaságban.






Blue Eyes - Elton John

2011. július 4., hétfő

Terminátor kontaktlencse

Miközben a Terminátor-kontaktlencsékhez kerestem anyagot, egy meghökkentően jó sminket találtam. Ez a kontaktlencse és a smink tényleg csak az erős idegzetűeknek való. Szinte hihetetlen hogy a KlairedelysArt videójában negyed óra alatt micsoda látványt hoznak létre egy kis festék és egy vörös kontaktlencse segítségével.


A vörös kontaktlencse egyébként is jó választás, mert a vámpír megjelenéshez is fel lehet használni, de a vörös kontaktlencse több anime karakterhez is jól passzol.

Több terminátor kontaktlencse is létezik, akár ugyanehhez a sminkhez is használhatóak a Terminator Android, Terminator Bionic Eye vagy a Terminator Hasta La Vista kontaktlencsék.
A Terminátor  kontaktlencsék mind egy éves kontaktlencsék, ez azt jelenti hogy egy évig hordható a felbontás után. Egy kicsit drágábbak mint a féléves vagy három hónapos kontaktlencsék, de cserébe sokkal tartósabbak. Ne feledd hogy a kontaktlencsét nem szabad kölcsönadni, egészségügyi okokból más nem használhatja ,csak aki először a szemébe helyezte.


Ezek a lencsék garantáltan felkeltik a figyelmet smink nélkül is, tökéletes választás arra hogy kitünj a tömegből nagy összejöveteleken, fesztiválokon is.
Nekem a bionic a kedvencem, nagyon szuper-robotos kinézete van azokkal a nyomtatott áramkörökkel a szemben.

Hahaha.... Sarah Connor ezúttal nem úszod meg!!!