2012. február 12., vasárnap

Minden napra egy kontaktlencse - Misztikus Zöld Kontaktlencse

A természetes színű kontaktlencsék között a kék után a zöld kontaktlencsék a legnépszerűbbek.


A Mystc Green kontaktlencse, egy kifejezetten természetes hatást keltő zöld kontaktlencse. Amellett hogy a zöld két árnyalatából áll, még átsejlik rajta az eredeti szemszín is, ezért még inkább hasonlít egy valóságos íriszre. Az ilyen kontaktlencsék esetében azt javasoljuk hogy az eredeti szemszín ne térjen el drasztikusan a kontaktlencsétől. Így érhető el a legszebb hatás.

Zöld kontaktlencsével
Itt láthatod hogy egy világosbarna szemet hogyan módosít zöldre a kontaktlencse. Ha sötétebb barna a szemed, vagy a fekete felé közelít, érdemesebb sötétebb zöldet választanod.

Ugyanez igaz a többi szín esetében is, világos szemszínhez mehet a világoskék, de ha sötét a szemed sötétkéket kell választanod.

Kontaktlencse nélkül
Mindez persze csak akkor igaz, ha természetes hatást akarsz elérni, gyakran éppen az a cél, hogy minél meghökkentőbb legyen a megjelenésed.

Természetesen akkor sem kell ezt a szabályt betartani, ha teljesen fedő kontaktlencsét használsz, hiszen akkor az eredeti szemszín egyáltalán nem látszik át a kontaktlencsén.

Tudtad hogy a zöld szem a legritkább a földön? 
Csak az emberek két százalékának zöld a szeme. Másik érdekesség a zöld szemmel kapcsolatban, hogy két zöldszemű embernek mindig zöldszeműek lesznek a gyerekeik.

A zöldszemű emberek a hagyományok szerint nagyon féltékenyek, ezért is terjedt el a "zöldszemű szörny kifejezés".

Szerintem a zöld színű embereket az érzékiség és titokzatosság jellemzi, én úgy tapasztaltam hogy nagy sikereket érnek el az ellenkező neműek között. Állítólag munkájukat nagy kreativitással és szorgalommal végzik, jellemző rájuk hogy kiemelkedő rábeszélő képességgel rendelkeznek.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal