2012. április 1., vasárnap

White Mesh - Fehér Pixel Kontaktlencse

Egy különleges hatású kontaktlencsét szeretnék bemutatni, ez a Pixel Fehér kontaktlencse. A rácsos kontaktlencsék több színben is léteznek, szerintem a fehér az egyik leghatásosabb közülük. Különlegessége abban rejlik hogy a pupilla nem  különül el, hanem az egész szem rácsmintázatú.

Messziről az egész szem fehérnek látszik, ijesztő és különleges hatást lehet vele elérni. Gyakran használják a Naruto sorozatban szereplő Hinata karakterének megformázásában is.


Sokan keresik a teljesen fehér kontaktlencsét, de ilyet nem gyártanak, mivel nem lehet kilátni mögüle. Evvel a kontaktlencsével lehet a leginkább elérni a teljesen fehér hatást, és a rács mintázatán lehet kilátni. Egy kicsit csökkenti a szemedbe jutó fény mennyiségét így például vezetéshez nem javasolt.

Közelről a minta rácsszerkezete láthatóvá válik, engem a rovarok szemére emlékeztet, így is nagyon ütős. A fehér-pixel lencsék a legnépszerűbb party-kontaktlencsék közé tartoznak, gyakran hordják bulikba, szórakozóhelyekre, fesztiválokra.
Drámai és feltűnő megjelenést biztosít mindenhol.

A pixel-fehér kontaktlencse három hónapos kontaktlencse, kizárólag kozmetikai célokra szolgál, a látást nem módosítja. A lencse rugalmas, behelyezése és kivétele egyszerű és kényelmes. Magas víztartalma biztosítja hogy a szem hidratált maradjon a viselése során. Sötét és világos szemen is jól mutat, bárki számára megfelelő viselet.


3 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Mennyibe kerül egy ilyen kontaklencse?

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!Meg mindig lehet ilyen kontaktlencsét vásárolni?Ha igen,mennyibe kerül?

    VálaszTörlés

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal