2012. június 29., péntek

CooperVision Expression Colors Kontaktlencsék

A CooperVision Expression Kontaktlencsék a fedő kontaktlencsék közé tartoznak, ami azt jelenti hogy az eredeti szemszínt szinte teljesen elfedik. Sötét szeműek számára is alkalmas, mivel a kontaktlencse mintázata és színezése határozott és erőteljes. Ennek ellenére természetes hatást kelt, a mintázat megegyezik az írisz eredeti rajzolatával. Hogy a természetes hatást tovább fokozzák, a CooperVision Expression lencsék színezését három hasonló szín keverékéből állítják össze.

Ha összehasonlítjuk, a CooperVision Expression kontaktlencsék határozottabban és drámaibban módosítják a szemszínt mint a FreshLook Colors lencsék, de talán valamivel kevésbé természetes megjelenésűek.

Kék, barna, szürke, zöld és ibolya színben gyártják, dioptriás kivitelben is. (-6 és + 4 dioptria között). Ezek a kontaktlencsék havi használhatóságú lencsék, tehát a felbontástól kezdve egy hónapig lehet őket hordani. A kontaktlencse 55%-a víz, 45%-a pedig egy speciális polimer. Magas víztartalmának köszönhetően egész nap kényelmes viselést biztosít.

A kontaktlencse ára 6490 Ft. Ha eddig még nem vásároltál kontaktlencsét, tudnod kell hogy a kontaktlencse biztonságos és higiénikus tárolásához ápolófolyadékra és tárolódobozra is szükséged van.

A CooperVision lencsék viselésekor nem kell kompromisszumokat kötnöd, határozottan és erőteljesen változtatja szemszínedet a kívánt színre.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal