2012. június 22., péntek

FreshLook Colors Violet - Fedő Ibolya Kontaktlencse

Mindig is kedvenc színésznőim közé tartozott Elizabeth Taylor, akit nemcsak nagyszerű színésznek tartok hanem az egyik legszebb nőnek is. Gyönyörű ibolyaszínű szemeit generációk csodálták és irigyelték. Úgy gondolom feltűnő ibolyakék szeme nagy szerepet játszott abban, hogy korának egyik nagy szexszimbólumává vált.

Ma már bárki megteheti hogy Elizabeth szeméhez hasonló, igéző, ibolyaszínű tekintettel bűvölje el a férfiakat. A FreshLook Colors kontaktlencsék több színben is kaphatóak, a legszebb szín vitathatatlanul a Violet. Ezek a kontaktlencsék az alapszínt szinte teljesen elfedik, az eredeti szemszíntől függetlenül gyönyörű ibolyakékké varázsolják a szemet.

Sötét szeműek számára is bátran ajánlom. Az alábbi képen láthatod hogy barna szemen is nagyon jól mutat.


A FreshLook Colors UV kontaktlencsék dioptriás kivitelben is kaphatók. Havi hordhatóságúak, tehát a felbontás napjától kezdve 30 napig viselhetőek. Mivel természetes hatásúak, mindennapi viselésre is alkalmasak, nyugodtan lehet hordani iskolában, munkahelyen is.
Az ibolya (violet) mellett zöld, kék és barna színben gyártják, így aztán semmi sem akadályoz meg abban hogy hónapról-hónapra más legyen a szemed színe.

A FreshLook kontaktlencse viselése kényelmes és  hidratáló, mivel víztartalma 55%-os. 
Gyártója a Wesley Jessen, anyaga egy speciális polimer a Phemfilcon-A. 
Ára 5590 Ft egy pár, azaz 2 db. 
Ne feledd, hogy a kontaktlencsék ápolásához tárolófolyadékra is szükséged lehet!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal