2012. július 5., csütörtök

Szines Kontaktlencse Akció

Júliusban ismét értékhatártól függetlenül INGYENES a színes kontaktlencsék kiszállítása a Pick-Pack-Pontok mindegyikébe. Ráadásul tovább bővült a hálózat az OMV benzinkutakkal is, az Inmedio és a Relay újságosok mellett. Így biztosan találsz a lakhelyed közelében átvevőhelyet.

Használd ki a lehetőséget, és rendeld meg  a számodra legelőnyösebb színes kontaktlencséket júliusban!

Választhatsz természetes színű lencséket:
Azon belül is lehet kiemelő, részben fedő, vagy teljesen fedő kontaktlencse


Őrült kontaktlencséket:
Vannak akik kifejezetten nem a természetes hatású lencséket keresik, a cél a meghökkentés és az extrém megjelenés. Sokféle mintával, színnel készülnek  ezek a kontaktlencsék.


Manga kontaktlencsék: 
Az anime és manga hősök szemét idézik ezek a lencsék. Vannak köztük természetes hatású lencsék amitől nagyobbnak látszik a szem, és vannak egészen különleges hatású lencsék, mint a sharinganok.
Cosplay találkozókon és jelmezes bulikon szokták viselni.


Szinházi kontaktlencsék:
Ismert filmek ihlették ezeket a kontaktlencséket, ilyenek a Twilight Saga vámpíros lencséi, vagy az Alice Csodaországban című filmben szereplő Johnny Depp kontaktlencséi.



2012. július 4., szerda

3 Tónusú Kék Kontaktlencse

Három rétegű kontaktlencsének is hívják, mivel nem egyetlen színből áll hanem az alapszín három árnyalatából tevődik össze. Ez biztosítja hogy a megjelenése minél természetesebb hatású legyen. Több színben gyártják, a képen láthatod hogy a kék esetében is különböző kékes árnyalatokból áll össze a mintázat.

Alkalmas világos és sötét szeműek számára is,  mivel fedő kontaktlencséről van szó. A lencse 3 hónapos kivitelű, kozmetikai és dioptriás kivitelben is gyártják.

Sokan tartanak attól hogy barna szemükre nem találnak megfelelő kék kontaktlencsét, ám a fedő, illetve részben fedő kontaktlencsék alkalmasak sötét szeműek számára is. A többtónusú lencsék pedig utánozzák az írisz természetes megjelenését, így ezek a kontaktlencsék bárhol hordhatóak, nem tartoznak az extrém kontaktlencsék közé. Az alábbi képeken láthatod hogy a fedő kontaktlencsék hogyan módosítják az eredetileg sötét szemek színét.

Kék kontaktlencse barna szemre

Kék kontaktlencse sötét szemre

A három rétegű kontaktlencsék külső peremén sötét gyűrű húzódik, ez optikailag nagyobbnak mutatja a szemet. Emiatt a manga rajongók is előszeretettel használják, mivel emlékeztet a rajzfilmfigurák hatalmas szemére. Gyakran ilyen kontaktlencséket láthatunk a cosplay találkozók szereplői szemében is.