2012. június 25., hétfő

FreshLook Colors Blue - Fedő Kék Kontaktlencse

A FreshLook színes kontaktlencsék színei közül a legnépszerűbb a kék. Ezek a kontaktlencsék szinte teljesen elfedik az eredeti szemszínt, mégis természetes hatást keltenek. Nyugodtan hordhatják sötétbarna vagy fekete szeműek is, a képen láthatod hogy hogyan módosítja gyönyörű kékre a barna szemet a kontaktlencse.


Nem csak nők hordják előszeretettel, a férfiak között is ez az egyik legnépszerűbb típus. Mivel kifejezetten természetes hatású kontaktlencse nyugodtan lehet hordani minden nap, akár munkahelyi vagy iskolai viselésre is alkalmas. Dioptriás kivitelben is kapható, sokan használják az egyébként is kontaktlencsét használók közül, hogy megjelenésüket változatosabbá, érdekesebbé tegyék.


A kék mellett ibolya, barna és zöld színben kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legelőnyösebb szemszínt. A FreshLook Colors kontaktlencsék havi kontaktlencsék, egy pár 5590 Ft-ba kerül.



A színes kontaktlencséket ugyanúgy kell viselni mint a hagyományos lencséket, alapanyaguk, vastagságuk és egyéb tulajdonságaik nem különböznek az orvosi céllal hordott lencsééktől. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések írásához nincs szükség regisztrációra
Írj, kommentelj, oszd meg véleményed másokkal